Vrijwilligerswerk November

Zaterdag 11 november en zaterdag 18 november is er weer hard gewerkt door veel vrijwilligers. Hartelijk dank!!

Het plein moest worden voorbereid voor het plaatsen van het nieuw, geweldig klimtoestel. Hiervoor moesten we een hek verwijderen en tegels verplaatsen naar de nooduitgang.
De plaats waar het klimtoestel komt is uitgetekend door Bever Toys. Binnen deze lijnen moesten alle tegels verwijderd worden. En dat is gelukt. Alle tegels werden verplaats naar de nooduitgang van het IKC. Vanaf deze uitgang werd door Joey Hendriks een nieuw vluchtpad aangelegd.

Het verwijderen van het hek heeft dankzij Metaalrecycling Hoofddorp nog een geweldig bedrag opgeleverd voor het schoolplein.

Ook voor verdere acties op het Wereldplein hebben we hulp nodig, veel hulp!
Vele handen maken licht werk! Graag vernemen wij of u wilt mee helpen aan de opbouw van het Wereldplein.
Voor koffie thee koekjes en warme chocolademelk wordt gezorgd!

Alle stenen zijn er uit en de aannemer kan het grote speeltoestel van het Schipholfonds plaatsen!!!