STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!!

Support Het Wereldplein

Crowdfunden voor een vogelnest

Tot eind oktober gaan we crowdfunden. We willen graag voor de kinderen in de wijk een vogelnest schommel een buitenklas en veel meer geven.
Doneren mag via https://nieuwepioniers.nl/nl/projects/het-wereldplein
Deze gift is aftrekbaar van de belasting door de ANBI status.
Doneren Graag! Delen is Super! Beiden is geweldig!

Loogman Carwash Support

Loogman werkt graag samen met Stichting Het Wereldplein, om de kas met een mooi bedrag te vullen. Het Wereldplein mag namens Loogman Carwash éénmaal per jaar wasbonnen verkopen aan alle leden, familie, vrienden en kennissen die Het Wereldplein een warm hart toedragen. De bon t.w.v € 14,50 mag door ons verkocht worden voor de speciale actieprijs van € 11,50 waarvan 50% (€ 5,75) in de kas mag.

Bestelformulier

Een groen en educatief, openbaar, schoolplein voor IKC Wereldwijs en de wijk Graan voor Visch. Een plek waar kinderen kunnen spelen, tijdens en buiten schooltijd, maar ook waar ouders elkaar kunnen ontmoeten, gericht op duurzaamheid en met voldoende uitdaging om nog even niet naar binnen te willen.