STEMMEN!!! STEMMEN!!! STEMMEN!!!

In de Media

NLdoet in Graan voor Visch

Kern met Pit bij TV Noord Holland

De NH Leeft-dag werd om 11.50 uur geopend vanuit Haarlem, waar het evenement Kern met Pit werd gehouden. Daar mochten mensen met een plan voor hun wijk een presentatie geven over hun gedroomde buurtproject. Goede ideeën krijgen subsidie toegewezen. Ook zal de winnaar van 2017 worden uitgeroepen.. En wie was de winnaar!!
Met een leuk filmpje van ons project.

Wereldplein ontvangt ‘verdubbelaar’

Kees Klaassen en Moniek Mulder-Kiburg, de initiatiefnemers van Stichting Het Wereldplein, ontvingen op donderdag 2 november de zogeheten verdubbelaar uit handen van wethouder Marjolein Steffens-van de Water voor hun crowdfundingproject ‘Het Wereldplein, laat het groeien!’.

Ik ga naar Het Wereldplein, ga je mee?

Wat begon met een idee voor een moestuintje groeide uit tot een groots plan voor een groene en educatieve speelplek bij IKC Wereldwijs, kinderopvang en school in één, voor de hele buurt!” Vrijwilligers Kees Klaassen en Moniek Mulder zijn twee initiatiefnemers van Stichting Het Wereldplein in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch.

Regentonnenactie van Haarlemmermeer Waterproof groot succes

De regentonnenactie waarbij NMCX Centrum voor Duurzaamheid met de campagne Haarlemmermeer Waterproof een gratis regenton weggeeft aan in totaal circa 100 basisscholen, sportverenigingen en buurthuizen in Haarlemmermeer blijkt een groot succes.

Uitreiking Groene Lintje 25 juni 2017

Dit jaar voor de achtste keer zetten we mensen in het zonnetje die duurzaamheid belangrijk vinden. Want het lijkt zo vanzelfsprekend. En voor hen is het dat misschien ook. Maar wij vinden dat het best eens wat meer aandacht en waardering mag hebben. Dat is de reden waarom we het doen. Om mensen het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn. En dat het gezien wordt wat ze doen.

HCnieuws en Schipholfonds 2017

Afgelopen vrijdag, 10 maart, mochten wij een mooi bedrag van €10.000
in ontvangst nemen van het Schipholfonds.
Daar zijn we heel blij mee!

NLdoet 2017

Aanleg moestuin! 10 maart

AFAS Foundation

AFAS Foundation Challenge inspireert opnieuw beter doen!
Op 27 februari mochten wij €5000 in ontvangst nemen. Dankjewel!!

Meerlanden

Wethouder Nederstigt knikkert met kinderen van IKC Wereldwijs

Haarlems Dagblad

Wereldplein in Hoofddorp gaat kinderen uitdagen

Een groen en educatief, openbaar, schoolplein voor IKC Wereldwijs en de wijk Graan voor Visch. Een plek waar kinderen kunnen spelen, tijdens en buiten schooltijd, maar ook waar ouders elkaar kunnen ontmoeten, gericht op duurzaamheid en met voldoende uitdaging om nog even niet naar binnen te willen.