Afsluiting Crowdfunding

Wat was het een drukke en geweldige maand voor Het Wereldplein!!
We hadden de sponsorloop en crowdfunding. Heel leuk om te doen, nog mooier op te zien hoeveel mensen ons steunen! Allen die gedoneerd hebben, bedankt daar voor! Samen met de verdubbelaar van de gemeente hebben wij ons doelbedrag bereikt.

Zie hier het resultaat. Super, de vogelnestschommel kunnen we bestellen.

2 November was er een speciale uitreiking van de Gemeente Haarlemmermeer op het schoolplein aan Stichting het Wereldplein.
Ook aan alle vrijwilligers die veel betekent hebben bij de crowfunding werd er een klein presentje uitgereikt.
Er staat en leuk stukje over onze gevoerde crowdfunding actie op de site van de gemeente Haarlemmermeer.

Iedereen bedankt en we gaan druk verder met fondsen werven om het resterende bedrag binnen te halen.
Binnenkort wel veel hulp nodig om stenen uit het plein te halen!!
Helpt u mee??

Verder zijn we achter de schermen bezig met de volgende delen van Het Wereldplein. Ook deze delen gaan erg gaaf worden.
Denk aan een super mooi en uitdagend speeltoestel, kruipbuizen, heuvels, en een echte buitenklas inclusief een “ouderwets” krijtbord.

Het klimtoestel is door het Schipholfonds grotendeels gefinancierd, en zal de kinderen gaan uitdagen om te klimmen en te klauteren! in de afbeelding ziet u een impressie hoe het gaat worden.
Wel hebben we weer veel ouders nodig die helpen met de stenen uit het plein te halen. Ook hiervoor geldt, als we weten wanneer het is, laten we het u zo snel mogelijk weten!!